GündemEkonomiÖzel Haberler

GİYİMİN ADRESİ ‘‘YÖRÜKLER’’

40 Yıldır sektörün içinde olduğunu söyleyen Yörükler Giyim’in sahibi Faruk Orhan, giyim sektörüne dair tüm merak edilenleri MERHABA’ya anlattı. Okul giyiminin ilk adresi olduğunu söyleyen İşletme Sahibi Orhan, okul giyim alışverişi ile ilgili ailelere önemli tavsiyelerde bulundu.

Zincir alışveriş merkezlerinde uygulanan indirimlerin suni olduğunu söyleyen Yörükler Giyim’in sahibi Faruk Orhan, yılın her mevsimi fiyatlarının sektörün çok altında olduğunu dile getirdi. Özellikle okul giyiminde öncü marka olduklarını belirten Orhan, ailelerin fiyat ve kalite araştırması yapmadan alışverişe çıkmamalarını önerdi.

‘‘OKUL GİYİMİNDE RAKİPSİZİZ’’

Okul giyiminde en düşük fiyatları sunduklarını söyleyen Yörükler Giyim’in sahibi Faruk Orhan, ‘‘Biz okul giyiminde en düşük fiyatları veriyoruz. Kendi imalatımız olduğu için hem kaliteli hem de çeşitlilik var. İlkokul, ortaokul ve liselerin tümünün kıyafetleri var. Okul giyimi başlı başına önemli bir sektör. Aileler genellikle okulların yönlendirmesiyle çeşitli işletmelere gidip okul kıyafetlerini oralardan alıyorlar ama bu okula artı bağış sağlıyor. Normalde 80 liraya satılan bir ürün biz de 60 liraya satılıyor’’ ifadelerini kullandı.

‘‘KALİTE UYGUN FİYATA’’

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerle buluşturduklarını söyleyen Orhan, ‘‘Bizi diğer işletmelerden ayıran özellik; en kaliteli ürünleri uygun fiyatlara satıyoruz. Bizim amacımız bir ürün yüksek fiyata satıp kar etmek değil. Çok fazla kıyafet satıp kazanmak. Müşterilerimize en uygun şartları sağlıyoruz. Taksitli alışveriş imkanımız var. Eski ahilik kültürü bizde hala yaşatılıyor. Vatandaşımız herşeyin üzerindedir bizim için’’ şeklinde konuştu.

‘‘MARKA TAKINTISINDAN VAZGEÇİLMELİ’’

Marka takıntısı nedeniyle herkesin zincir alışveriş merkezlerinden alışveriş yaptığını söyleyen İşletme Sahibi Faruk Orhan, ‘‘ Zincir alışveriş merkezlerinde tam bir tüketim çılgınlığı yaşanıyor. Artık zevklere ve beğenilere göre değil de modaya göre hareket ediliyor. Artık insanlar kendine yakışanı değil, moda olanı tercih ediyorlar. Ne kadar pahalı olursa olsun popüler giysileri alıyorlar. Ama bu doğru bir davranış değil. Boşuna para veriliyor. İnsanlar artık marka takıntısını bırakmalı. Boşuna para harcıyorlar’’ ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu