GündemEkonomi

GMKA projeleri değer katacak

GMKA tarafından hibe desteği verilen projeler için imzalar atıldı. Destek almaya hak kazanan belediyeler, odalar, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin kültür ve turizm projeleri Balıkesir’e değer katacak.

 

2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından “Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi-2”, “Turizmin Geliştirilmesi” ve “Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı” Mali Destek Programları konulu Mali Destek Programı kapsamında, tamamlanan değerlendirmeler sonucu başarılı bulunan proje sahipleri ile imza törenleri gerçekleştirildi.

TARİH VE TURİZM AĞIRLIKLI

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Balıkesir hizmet binasında gerçekleştirilen imza törenlerine; Ayvalık Kaymakamlığı’nın “Kadı Camii Koruma ve Çevre Düzenlemesi”, Havran Belediyesi’nin “Osmanlı’dan Yadigar Saklı Cennet: HAVRAN”, Ayvalık Ticaret Odası’nın “Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor”, Edremit Kaymakamlığı’nın “Tarihi Edremit Evleri Gün Yüzüne Çıkıyor”, Bigadiç Belediyesi’nin “Markalaşma Yolunda Bigadiç”, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkesir 2. Bölge Müdürlüğü’nün “İda’nın Mitolojik Tarihi ve Efsaneleri Cam Seyir Terası ile Buluşuyor!” projelerinin sahipleri katıldı. Bununla birlikte, Balıkesir’de destek almaya hak kazanan Üniversiteler, Meslek Yüksekokulları, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ile KOBİ’ler başta olmak üzere ilgili proje sahiplerinin sözleşmeleri imzalandı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu