Gündemİlçe Haberleri

Gökçeyazı Sokakları Sıcak Asfalta Kavuştu

Gökçeyazı Sokakları Sıcak Asfalta Kavuştu

 

İvrindi’ye bağlı Gökçeyazı mahallesinde Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince hummalı bir çalışma yürütülüyor.
Mahallenin en işlek caddeleri konumunda yer alan ve daha önceki yıllarda sathi kaplama ile kaplanan mahalle içi ana cadde ve sokaklar Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sıcak asfalt serilerek halkın kullanımına açılıyor

BAŞKAN CENGİZ YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çalışmaları yürüten personel ile bir araya gelerek kolay gelsin dileklerini ileten İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “ Bu sene resmen İvrindi için milat oldu. Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığımız ilçemizde oldukça güzel çalışmaların altına imzasını attı. Gökçeyazı mahallemizin kronik sorunlarından biri olan ve güzergah olarak araç sirkülasyonunun en çok yaşandığı cadde olan Mustafa Kemal Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları neredeyse bitti sayılır. Mahalle içi yan cadde olan Milli Egemenlik Caddesi tamamen sıcak asfalta kavuştu. Bununla birlikte Tuna caddesi ve Rıdvan Çetinkaya Caddesi için hazırlıklar devam etmekte. Bu çalışmalar da sona gelindiğinde mahallemiz yıllarca arkasına bakmayacağı bir üst yapıya kavuşmuş olacak.”

CADDEDE GÜZEL PEYZAJ ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLECEK.

Çalışmaların yürütüldüğü bir diğer cadde olan Millet Caddesinin de çok önemli bir konuma sahip olduğunu dile getiren Başkan Cengiz “ Bu cadde uzun ve geniş bir cadde. Burada araç sirkülasyonu fazla yok. Bu cadde üzerinde kilitli parke taşı döşeme çalışması yürüteceğiz. Caddedeki refüje önceki yıllarda ekilmiş ağaçlar, üst yapı zemin hazırlama çalışmaları esnasında zarar görmüştü.
Burada halkımızın gözüne daha hoş gelebilecek görüntüyü, yeşilliği ve Işıklandırmayı Kent Estetiği Daire Başkanlığımızın yürüteceği çalışma ile sağlayacağız. Halkımız müsterih olsun”

YÜCEL BAŞKANIMIZ VE DAİRE MÜDÜRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlçede Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile çok güzel çalışmalara imza attıklarını dile getiren Başkan Cengiz “ Fen işlerinden Kırsal Hizmetlere, Kent Estetiğinden Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına tüm Büyükşehir Belediye birimlerinin ilçemizin her köşesinde imzası var. Çok güzel işlere ve projelere imza atıyoruz. Bizler proje üretiyoruz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz sağolsun bizleri her zaman destekliyor. Her zaman desteğini hissettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve Daire Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte yürüteceğiz daha çok çalışmalar, hayata geçireceğiz nice projeler var. İvrindi’ye hizmet edeceğimiz uzun bir süreye sahibiz. Her şey İvrindi’nin kalkınması ve yaşınılabilirliğinin artması için.” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu