Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerSiyaset

GÖKÇEYAZI’DA OKUMA SEFERBERLİĞİ

Büyük Birlik Partisi Gökçeyazı Başkanı Şeref Kafa ilçeye yaptırdıkları okuma salonu ile gençleri okumaya teşvik ettiklerini söyledi. Kafa, MERHABA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Gökçeyazılı gençleri okumaya teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını söyleyen BBP Gökçeyazı Başkanı Şeref Kafa, ilçede atıl bir durumda bekleyen boş binayı okuma salonu olarak düzenlediklerini söyledi. Gençler tarafından ilginin yoğun olduğunu belirten Kafa, “Partimiz siyasetin yanında sıra kültür ve sanat faaliyetlerine de önemli veriyor. Bu nedenle bu yaptığımız çalışmayı çok önemsiyoruz. Hangi partiden olursa olsun kapımız tüm vatandaşlarımıza açık. Kitap okuma isteyenler gelerek çaylarını, kahvelerini içiyorlar. Biz de topluma hizmet ettiğimiz için mutlu oluyoruz’’ dedi.

7’DEN 70’E KİTAPSEVERLER

Okuma salonuna gençler kadar her yaş grubundan da gelenler olduğunu söyleyen Başkan Kafa, ‘‘Ben 3-4 ay evvel BBP Gökçeyazı Başkanı oldum. Burada büyük bir çalışma ortaya koyduk. Vatandaşımıza, gençlerimize okuma sevgisi kazandırmak için Okuma Salonu’muzu açtık. İlgiden memnunuz. Gençlerimiz kadar tüm yaş grubundan da vatandaşlarımız geldi. Ben Gökçeyazılıları kitap okumak için Okuma Salonumuza davet ediyorum. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu