Gündemİlçe Haberleri

Gömeç Belediyesi’nden İki Yeni Proje

Gömeç Belediyesi’nden İki Yeni Proje

Gömeç Belediyesi yeni doğan bireyler ve yaşamını yitirenler için ayrı ayrı proje ile Gömeç’te yaşayan ailelere destek oluyor.

İKİ FARKLI PAKET HAZIR

Gömeç Belediyesi yeni projelere ev sahipliği yapıyor.  “Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’ın talimatı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, hazırlanan paketlerde yeni doğan bebeklerin ilk ihtiyaçlarını içeren bir çanta ve yaşamını yitiren vatandaşların ailelerinin ihtiyaç duyabileceği ürünlerin olduğu bir çanta hazırlayarak vatandaşlara ulaştırılması kararı aldı.

BELEDİYENİN ÖZ KAYNAKLARIYLA TEDARİK EDİLİYOR

Mehmet İrem Himam ” Doğumdan vefata her anlarında yanlarında olmak ve onlara destek olmak istiyoruz” diyerek başlattıkları projeye yönelik konuştu. Başkan Himam konuyla ilgili olarak şöyle kaydetti;

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata kattığı Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri çalışmaları kapsamında Hoş Geldin Bebek ve Taziye projelerini hayata geçirdik. Proje kapsamında oluşturulan hediye paketleri Belediyemiz öz kaynaklarıyla tedarik edilip, Sağlık Hizmetleri Ekiplerimiz tarafından bizzat ziyaret edilecek olan bebeklerimize ve taziye evlerimize takdim edilecek.

EKSİKLER GİDERİLİYOR

Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri konusunda Gömeç Belediyesi olarak birçok eksikliğimiz vardı. Yeni dönemden itibaren Belediye Hekimimiz Ayla Aksoy Güner ile birlikte istişarelerde bulunarak birçok eksiğimizi tamamlama şansımız oldu. Bu vesileyle ilçemiz genelinde talep eden tüm vatandaşlarımıza el uzatma imkanımız oldu. Bu imkanlar doğrultusunda ihtiyaç sahibi tanımını muhtaçlıktan ayrı görüp, Belediyemize ihtiyacı olan ve bizlerin yanlarında olmasını isteyen tüm hemşerilerimizin yanında olmayı hedefliyoruz.

İHTİYAÇLARA YÖNELİK MÜDAHALE

Yeni çalışmamız olan Hoşgeldin Bebek ile Gömeç ilçe sınırları içerisinde doğan her bebek Belediye Hekimimiz Dr. Ayla Aksoy Güner ve Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz ile ziyaret edilecek rutin kontrolleri yapılıp anneye gerekli bilgilendirmeler yapılacak. Aynı periyotta çalışmalarını sürdürdüğümüz Taziye paketinde ise vefat eden vatandaşımızın ailesini ziyarette bulunup onların yanında olarak herhangi bir ihtiyaçları doğrultusunda anında müdahale etmeyi planlıyoruz. Biliyoruz ki Gömeç’ te yaşayan herkesin sevinci sevincimiz, üzüntüsü üzüntümüz. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu