Gündemİlçe Haberleri

GÖMEÇ GELİŞİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu,Erdek, Gömeç, Edremit ilçelerini ziyaret etti.Başkan Kafaoğlu, “Balıkesir coğrafyası oldukça büyük. Tüm ilçeleri gezmeye, çalışmaları incelemeye ve fikir alışverişi yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

GÖMEÇ’TE DEĞİŞİM

Başkan Zekai Kafaoğlu “Gömeç körfezimizin en güzel ilçesi. Gömeç’de AK Parti 3 dönemden bu yana belediyeyi aldı. 2004 yılında belediyeyi kazandığımızda ben il başkanıydım ve o zamanlar ilçe köy havasındaydı, kanalizasyonu yoktu. Gömeç’e güzel hizmetler yapıldı. Belediyecilikte ve yerel yöneticilikte AK Parti bir marka. AK Parti olarak Büyükşehir ile birlikte 14 ilçe belediyemiz var, hiçbirinde personelin maaşının ödenememesi gibi bir sorun yok ve hizmetler devam ediyor. Hedefimiz 14 ilçe belediyesi sayısını, 20 ilçe ve büyükşehir yapmak.”

MERKEZ’E CEMEVİ HAZIRLIĞI

Güre Mahallesi Kaya Körfez Cem Evi yönetim kurulu ile bir araya gelen Başkan Kafaoğlu “Balıkesir giderek büyüyor ancak birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve barış dilini sürdürmeliyiz. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Kırsal mahallelerimizde cemevleri var ancak şehir merkezinde yok. Merkez Gazi Osman Paşa Mahallemizde Cemevi yapılacak, 2019 yılında inşaat başlayacak.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu