Gündemİlçe Haberleri

GÖMEÇ MAHALLELERİ’NDE ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam alt yapı çalışmaları sonucu bozulan yolların yapımına başlandığını açıkladı.

 

Gömeç’te yol yapım ihaleleri son erdi. Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam İlçe’de alt yapı çalışamalrı gerçekleştiren BASKİ, UEDAŞ ve Telekom firmalarının çalışmalarının bitmesi ve ihalelerinde sonuca ulaşması ile İlçe mahallelerinde bozulan yolların yapımına başlandığını açıkladı. Alt yapı çalışmaları sonucu bozulan yolların yapımına önce Karaağaç Mahallesi’nde başlandı. İlçe Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam beraberindeki ilgili ekip ile beraber çalışmaları yerinde incelemek için Karaağaç Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Himam ziyarette Karaağaç’ta hem mahalle merkezinde hem de sahil bölgesinde çalışmaların sürdürüleceğini söyleyerek ilerleyen günlerde ilgili ekiplerin Gömeç Merkez Mahallelerde de çalışmalara devam edeceğini açıkladı.

 

“FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE KOLLARI SIVADIK”

 

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam İlçe genelinde önceki günlerde başlayan alt yapı çalışmaları neticesinde tüm merkez mahalle yollarında ve Karaağaç merkez ile sahil bölgesindeki yollarda tahribat yaşandığını belirterek, “Halkımızın mağduriyetini en kısa sürede gidermek için fen işleri müdürlüğümüzle kollarımızı sıvadık.” ifadelerinde bulundu.

 

KONTROLLER BELEDİYE TARAFINDAN YAPILACAK

 

Başkan Mehmet İrem Himam, “İlçemiz genelinde toplamda yaklaşık 30.000 metrekare alanın tadilatı anlaşılan yüklenici firma tarafından yapılacak. Çalışmaların kontrollerini de bizzat belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek. Hiç bir mağduriyeti göz ardı etmemeye özen göstereceğiz. Bu zamana kadar yaşanan mağduriyeti anlayışla karşılayan kıymetli hemşerilerime de ayrıca teşekkür ederim ” dedi. Yapılan inceleme ziyaretlerine Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Gazi Pişgin, Senay Çankaya ve Belediye Fen İşleri Müdürü Emine Sucu katıldı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu