Gündemİlçe Haberleri

GÖMEÇLİ ÇOCUKLAR KIŞI SICAK GEÇİRECEK

GÖMEÇLİ ÇOCUKLAR KIŞI SICAK GEÇİRECEK

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe ve beraberindeki ekip Gömeç’i ziyaret etti.

Umudum Sende Projesi kapsamında Gömeçli öğrenciler için temin edilen kışlık kıyafetler teslim edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe ve beraberindeki ekip Gömeç’e ziyarette bulundu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Balıkesir il ve ilçeleri genelinde gerçekleştirdikleri saha ziyaretleri kapsamında Gömeç mahalle muhtarları ile ”Umudum Sende ” projesi hakkında görüşüldü. Gömeç Yaya Mahallesi muhtarlık binasında gerçekleşen ziyarette Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe ve ekibini İlçe Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aköz ve İlçe Muhtarlık İşleri Müdürü Tahir Tezcan ağırladı.

 

13 MAHALLE’DEKİ ÇOCUKLARA ULAŞTIRILACAK

Yapılan ziyarette Umudum Sende Projesi kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı talimatı ile Gömeç’e bağlı 13 mahallede kıyafet ihtiyacı olan öğrenciler için kışlık kıyafet temini sağlandı. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Göktepe ve beraberindeki ekip çocuklara teslim edilmesi üzere kıyafetleri  Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ve İlçe Muhtarlık İşleri Müdürü Tahir Tezcan’a teslim ettiler.

 

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Proje kapsamında yapılan yardım hakkında açıklamada bulunan Gömeç Belediye Başkanı  Mehmet İrem Himam konuyla ilgili olarak, “Daire Başkanımız Sayın Göktepe, Covid – 19 salgın sürecinde önlemlerini alıp her şekilde eğitimlerine devam etmeye çalışan minik kalplerimize duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, çocuklarımızın kış sezonuna sıcak başlamalarını isteyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel YIlmaz’ ın destekleri ile temin edilen kışlık kıyafet hediyelerini takdim ettiler. Muhtarlarımızla istişareler sonucunda oluşturdukları listeler doğrultusunda 13 mahallemizdeki tüm kıyafet sorunu yaşayan çocuklarımıza en yakın sürede ellerini uzatacaklarını dile getirdiler. Yapılan bu güzel proje ve kendilerinin çabaları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanımız Elvan Bahar Göktepe’ye teşekkür ederim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu