Gündemİlçe HaberleriSiyaset

GÖNEN İSMAİL OK’U DİNLEDİ

Millet İttifakı İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Balıkesir’in tarımda ve hayvancılıkta ön planda yer alan Gönen’de Sivil Toplum Örgütleriyle bir araya geldi.

Toplantıya CHP İlçe Başkanlığı, İYİ Parti İlçe Başkanlığı, Gönen Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Sarıköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Gönen Süt Üreticiler Birliği, Gönen Ağaç ve Maden İşleri Sanatları Esnaf Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Mali Müşavirler Odası, ŞADAK, Ticaret Borsası ve Gönen Sevdalılar Derneği ile TEMA’nın temsilcileri katıldı.

Millet İttifakı İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Gönen’in ve bölgenin sorunlarını bildiğini ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesini aldığımız zaman Gönen’in ve diğer ilçelerin sorunlarını çözüme kavuşturacağız” dedi. İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, “Ne düşünüyorum biliyor musunuz, konuşmak kolaydır zor olan dinlemektir. Dolayısıyla sabrınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Ben öncelikle sözlerine başlarken Millet İttifakını oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak şahsım ve iki partiye gönül vermiş başta ilçe başkanlarım ve yönetimini ve sizleri canı gönülden selamlıyorum.Yıllar yılı sivil toplum örgütlerinde ben de bir şekilde kıyısından bucağından görev aldım çalıştım. Buraya gelmeden önce böyle bir kalabalık gerçekten teşekkür ediyorum. Onun için bütün sivil toplum başkanlarına buraya gelmiş olduklarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu