Gündemİlçe Haberleri

Gönen Kahramanları İle Buluşuldu

Gönen Kahramanları İle Buluşuldu

Palaz, İzmir depreminde gönüllü çalışan Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlkyardım Derneği ekibi ile bir araya geldi.

Başkan Görüşmeye Davet Etmişti

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz İzmir’de meydana gelen deprem sonrası gerçekleşen yıkımlarda gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlkyardım Derneği ile bir araya geldi. Deprem bölgesinde gönüllü faaliyetlere katılarak bir çok canlının yaşamını kurtarılmasına yardımcı olan gönüllü Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlkyardım Derneği ekibi memlekete dönüş sonrası belirli gün covid-19 salgını sebebiyle bir süre karantina altında kaldılar. Başkan İbrahim Palaz İzmir’i dönüşü karşıladığı ekip ile hem tebrik hem de bundan sonraki süreçlerde derneğin çalışmaları ve belediyenin konu ile ilgili sağlayabileceği destekler, ortak çalışılabilecek durumlara ilişkin görüşe sağlamak istediğini dile getirdi.

Ortak Çalışmalar Değerlendirildi

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın bu isteği üzerine Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlkyardım Derneği Başkanı Kadir Akbulut ve dernek gönüllüleri Palaz’ı makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette Başkan Palaz Denek çalışmalarına ilişkin bilgilendirilerek ilerleyen dönemlerde beraber çalışılabilecek durumlara ilişkin istişarelerde bulunuldu. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz hem ziyaret hem de İzmir depreminde gösterdikleri özverili çalışmalar için ekibe teşekkürlerini ileterek gönüllü ekibe hediyelerini takdim etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu