Gündemİlçe Haberleri

“GÖNLÜMÜZ BİR SOFRAMIZ BİR”

Dursunbey’de şehit aileleri, gaziler, gazi yakınları, öksüz ve yetim çocuklar onuruna ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ iftarı düzenledi.

İftar öncesi ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Kaymakamı Emrullah Temizkan ile birlikte konukları kapıda karşıladı. Daha sonra okunan akşam ezanı ile toplu şekilde oruçlar açıldı. İftar programı sonrası açıklamalarda bulunan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan iftara icabet eden tüm katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Geleneksel olarak bu yıl altıncı iftarı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Bahçavan, birlik ve beraberliğin çok güzel bir örneğinin bu iftarda yaşandığını belirtti.

BAŞKANDAN ÇOCUKLARA HEDİYELER

Başkan Bahçavan; “Bu vesile ile Şehitlerimizi, ahirete intikal etmiş gazilerimizi, öksüz ve yetim kalan çocuklarımızın anne ve Babalarını rahmetle anıyorum” dedi. İftara katılan çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan çocuklara özel hediyeler dağıttı. Dursunbey Kaymakamlığı ve Dursunbey Belediyesi yetimler, öksüzler, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi. Saz Kır Bahçesinde gerçekleşen iftar programına İlçe Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu