GündemSpor

GÖRÜNTÜ VAR SES YOK!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde Dünya Şampiyonuna çikolata paketi hediye edildi Dünya Şampiyonu ile objektiflere poz verildi ancak destek verilemedi.

Muay Thai Dünya Şampiyonu Doğa Dikmen: “Üç yıldır spor yapıyorum. Türk Bayrağını dalgalandırıp İstiklal Marşımızı okuttum. Mutluyum”
Hakan İtmiş (Rambo Hakan): “ Doğa’nın dünya şampiyonu olacağına inancım hep tamdı ve şampiyon oldu. Balıkesir’de sürekli ilkleri yaşatıyoruz. Kick Boks ta da aynı şekilde. Kolay yetişmiyor bir şampiyon.”
Doğa Dikmen Babası Barlas Dikmen: “ Gurur kaynağımız. Zorlu bir süreç ve emek var. Baba olarak izlerken gözyaşları döküyorum. Düşmesinden korkmuyorum Arenadan güçlü bir şekilde hep kalktı o. Bu sporda ailesi olarak maddi olarak fedakarlığı yaptık ama yeteneklerin kendisini gösterebilmesi için aile desteğinden ziyade Doğa gibi pekçok çocuk var biz hiç destek almadık. Yetenekli olup bu şansı yakalayamayan gençlerimiz var.

DÜNYA ŞAMPİYONUNA SPONSOR YOK!

Alpasrlan Poyraz (menajer): “ Başarılı olabileceğine son derece emindik. Babası ile de görüştüğümüzde bugünleri görüyorduk. Maddi manevi hiçbir destek göremedik. Bandırma Belediyesi Gençlik Spor ile görüşmeler yaptık ama maalesef ülkemizde futbol hassasiyeti gibi bu sporlara azla hassasiyet yok. Bu şampiyonalar maliyetli. Otel konaklamaları vs. Sponsor bulamıyoruz. Dünya şampiyonuna sponsor bulamadık. Muay Thai canlı yayınlarla veriliyor. İletişim çağındayız izlenip görülebilir ki bu iş maliyetli.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu