EtkinlikGündemİlçe Haberleri

Göz Nuru Ürünler Edremit’te Sergilendi

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen projeler kapsamında kadın kursiyerlerin el emeği ürünleri sergilendi.

Göz Nuru Ürünler Edremit’te Sergilendi

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın öncülüğünde gerçekleştirilen Edremit Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) projesi kapsamında, kadın kursiyerlerin el emeği ürünlerinin sergilendiği bir etkinlik düzenlendi. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, bu etkinliğe katıldı.

Anıt Çeşme ve Kültür Meydanı’nda gerçekleştirilen sergi etkinliğinde, sera altı bitkisel üretimden okuma yazma ve Kur’an-ı Kerim’e, tığ işinden sıfır atığa ve tekstil ürünlerine kadar çeşitli kurslarda başarılı olan 53 kursiyere sertifikaları Kaymakam Odabaş tarafından takdim edildi. Bu kursiyerler arasında 12’si denetimli serbestlikten yararlanan kişilerdi.

Göz Nuru Ürünler Edremit’te Sergilendi
Edremit’Te Kadınların Yetenekleri Sergilendi

SODAM Merkezi’nde üç aylık periyotlar halinde verilen meslek edindirme kurslarını başarıyla tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin ürettikleri el emeği ürünler, düzenlenen sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Sergiye Kaymakam Ahmet Odabaş’ın yanı sıra Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, daire amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Göz Nuru Ürünler Edremit’te Sergilendi
Meslek Edindirme Kursları Başarıyla Tamamlandı

 

İHA

Balıkesir’de Yetenekler Yemek Yarışmasında Konuştu!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu