Spor

Gözler Giresun’a çevrildi

Balıkesirspor Baltok, Denizlispor galibiyeti ile tekrar play-off’a bir adım daha yaklaşırken, futbolcularda morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

Balkesler’de şimdi hedef Giresun deplasmanından alınacak 3 puan.

Kırmızı-Beyazlılar için bu maç oldukça önemli olurken, daha sonraki haftalarda play-off potasındaki takımlarla oldukça zorlu maçlar oynayacak.

 

Balıkesirspor Baltok, seri galibiyetler ile tekrar potaya yaklaşırken, Teknik Direktörü Giray Bulak “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Denizlispor maçında güzel işler ortaya koyduk. Çalıştığımız bütün işleri yapmaya çalıştık. Kenar toplarda çizgi savunma yaptıkları için hem çapraz hem dikine toplarda zaafları olduğunu biliyorduk. Kenara doğru oynadığımızda etkili olduk. Önemli pozisyonlar yakaladık.  2-0 öne geçtik ama 2-1 oldu ve biraz panikledik. Ama ikinci yarı yine güvenli pozisyonlar arasında durduk. Rakibin kontra atağına yakın oynadığımız için onları frikik ve duran toplarda hareketsiz toplarda pozisyona zorladık. Orada etkili oldular. Sonuç olarak 45 puanımız var. Önümüzdeki 4 hafta ne gösterir şimdi deplasmanımız var. Bu arada kazanıp birer birer bu macerada kendimize yol bulabilir miyiz buna bakıyoruz. Çocukları bir kez tebrik ediyorum. Özellikle Abdulkadir 6 hafta sonra döndü ve iyi oynadı” dedi. Soner Kanber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu