30 Yıllık Ustadan Gelin Çiçeği Tüyoları

Yaklaşık 30 yıldır çiçekçilikle uğraşan Burak Şahin, gelin çiçeği tasarımının yalnızca estetik değil, aynı zamanda kişisel bir tercih olduğunu vurguluyor.

30 Yıllık Ustadan Gelin Çiçeği Tüyoları
30 Yıllık Ustadan Gelin Çiçeği Tüyoları

30 Yıllık Ustadan Gelin Çiçeği Tüyoları

Gelin Çiçeklerinde Zarafet ve Uyum Ön Planda: 30 Yıllık Ustadan Tavsiyeler

Yaklaşık 30 yıldır çiçekçilikle uğraşan Burak Şahin, gelin çiçeği tasarımının yalnızca estetik değil, aynı zamanda kişisel bir tercih olduğunu vurguluyor. Tecrübesine göre çiçek seçimi, gelinliğin modeline ve gelinin zevkine göre özel olarak şekilleniyor.

 30 Yıllık Ustadan Gelin Çiçeği Tüyoları

Gelin çiçeklerinde en sık tercih edilen türler arasında beyaz ve kırmızı gül, papatya ve orkide bulunuyor. Mevsimlere göre çiçek tercihleri de değişiyor. Yaz aylarında lisyantus, baharda lale, kışın ise papatya ön plana çıkıyor. Özellikle son dönemlerde lale gelin çiçeklerinde öne çıkan bir trend haline gelmiş durumda.

 30 Yıllık Ustadan Gelin Çiçeği Tüyoları

Gül ise mevsim fark etmeksizin dört mevsim boyunca gelinlerin favorisi olmayı sürdürüyor. Yaz ve kış aylarında kazablanka ve orkide gibi zarif çiçekler de yoğun ilgi görüyor.

 30 Yıllık Ustadan Gelin Çiçeği Tüyoları

Şahin, “Canlı çiçekler hâlâ en çok tercih edilenler arasında. Yapay çiçekler ise kalıcı bir anı bırakmak isteyenler için ideal. Ancak hiçbir şey canlı çiçeğin doğallığını ve tazeliğini yansıtamaz,” diyor.

Fiyatlar ise kullanılan çiçeğin türüne ve mevsime göre değişiklik gösteriyor. Standart bir ücretlendirme yapılmadığı için her tasarım kişiye özel olarak belirleniyor.

30 yıllık deneyimiyle Burak Şahin, her gelin için en uygun ve en özel çiçek tasarımını ortaya koymaya devam ediyor.

gelin çiçeği Çiçek Türleri yapay çiçekler canlı çiçek tasarım lale gül sardunya