AK Parti'ye Katılması Beklenen Özlem Çerçioğlu'ndan İlk Fotoğraf

CHP'den istifa ettiğini duyuran ve AK Parti'ye katılması beklenen Özlem Çerçioğlu, AK Parti binasına girdiği sıralarda kameralara yakalandı.

AK Parti'ye Katılması Beklenen Özlem Çerçioğlu'ndan İlk Fotoğraf

CHP'deki istifa dalgası sürüyor...

Son zamanlarda gündemde olan en dikkat çeken başlık ise, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve üç belediye başkanının AK Parti'ye katılacağı yönündeki iddialardı.

Bu katılım iddiası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in dün Ekrem İmamoğlu'nu Marmara Cezaevi'nde ziyaret ettikten sonra yaptığı basın açıklamasında doğrulandı.

İstifa Etti

İddialar gündemdeki yerini korurken Çerçioğlu ve beraberindeki belediye başkanı istifalarını resmen açıkladı.

Çerçioğlu ile beraber partiden istifa eden belediye başkanları ise şunlar:
Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya.

Çerçioğlu'ndan İlk Kare

AK Parti bugün 24'üncü yılını kutlarken, bugün partiye katıldığı açıklanması beklenen Özlem Çerçioğlu, AK Parti binasını ziyaret etti.

Çerçioğlu ziyareti sırasında kameralarca görüntülendi.

Kaynak: Haber Merkezi
Özlem Çerçioğlu chp Ak Parti