Gökgül’den Sert Yalanlama
Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Yasin Gökgül, çalışanlar üzerinden ortaya atılan “işten çıkarma” iddialarının tamamen asılsız ve art niyetli olduğunu belirterek, bu söylemlerin seçim sürecini karalamaya yönelik olduğunu vurguladı.
“İddialar Tamamen Yalan”
Başkan adayı Yasin Gökgül, yaptığı yazılı açıklamada, Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası bünyesinde görev yapan tüm çalışanların müsterih olması gerektiğini ifade etti. Çalışanlar üzerinden korku yaratılmaya çalışıldığını belirten Gökgül, gündeme getirilen “işten çıkarma” iddialarının gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.
“İsmimiz Üzerinden Siyasete İzin Vermeyeceğiz”
Gökgül açıklamasında, isimleri üzerinden yalanla siyaset yapılmasına bugüne kadar izin vermediklerini, bundan sonra da vermeyeceklerini vurguladı. Seçim sürecinde ortaya atılan bu tür iddiaların, kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu ifade etti.
“Çalışanların Emeği Siyasi Malzeme Yapılamaz”
Açıklamanın devamında, çalışanların emeğinin siyasi malzeme haline getirilmesini sert bir dille eleştiren Yasin Gökgül, bu yaklaşımı sorumsuz ve seviyesiz olarak nitelendirdi. Gökgül, esnafın ve çalışanların huzurunu bozacak hiçbir girişimin içinde olmayacaklarının altını çizdi.
Bakkallar Odası’nda Seçim SüreciGündem