Balıkesir Haftaya Cıvıl Cıvıl Başladı
Balıkesir'de yeni hafta alışveriş telaşı ve güzel havayla başladı, kent merkezinde hareketlilik dikkat çekti.

Balıkesir Haftaya Cıvıl Cıvıl Başladı
Kent merkezinde yoğunluk dikkat çekti, esnaf memnun, sokaklar hareketli.
Balıkesir’de yeni hafta hareketli başladı. Pazartesi sabahından itibaren hem kent merkezinde hem de ilçelerde caddeler ve sokaklar doldu taştı. Vatandaşlar güne erken saatlerde alışverişle başlarken, esnaf da sabah yoğunluğundan memnun kaldı.
Alışveriş Torbaları Kol Doldurdu
Bankamatik önlerinde ve çarşı içinde oluşan kalabalık, özellikle maaş günü yaklaşmasının da etkisiyle dikkat çekti. Marketlerde, manavlarda, giyim mağazalarında yoğunluk yaşandı. Bazı mağazalar kampanyalarını vitrine taşıyarak kalabalığı fırsata çevirdi.
Esnaf Yüzü Gülüyor
Karesi ve Altıeylül merkezinde konuştuğumuz esnaflar, haftaya bu kadar yoğun başlamayı beklemediklerini söylerken, “Uzun zamandır bu kadar kalabalık bir sabah görmemiştik. Bereketli bir hafta olur inşallah” ifadelerini kullandı.
Sıcak Hava Dışarıya Çekti
Havanın mevsim normallerinin üstünde seyretmesi de vatandaşları evden çıkmaya teşvik etti. Kafeler, parklardaki banklar ve açık alanlar dolarken, güneşli havanın da katkısıyla Balıkesir adeta caddelerde doluştu.