Balıkesir’de JASAT’tan Nefes Kesen Operasyon
Balıkesir Edremit’te “Nitelikli Yağma” Suçundan Aranan Hükümlü Yakalandı Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) oluşturulan özel ekip, “nitelikli yağma” suçundan aranan bir hükümlüyü düzenlenen operasyonla yakaladı.
44 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Vardı
Edinilen bilgilere göre, hakkında “44 yıl 9 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.B. (40) isimli şahsın yakalanması için teknik ve fiziki takip başlatıldı. Şahsın Edremit’in Güre Mahallesi’ne geleceğinin öğrenilmesi üzerine adli makamlarla koordine kuruldu.
Operasyonla Yakalandı, Tutuklandı
18 Eylül 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda E.B. yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Jandarma’dan Suçlulara Göz Açtırmayan Takip
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların kesintisiz devam edeceğini açıkladı.