Büyükşehir üreticiye ve tarıma destek olmaya devam ediyor

Tarım ve hayvancılığı güçlendiren desteklerle çiftçinin her zaman yanında olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, üreticiye verdiği sözleri tek tek hayata geçiriyor.

Büyükşehir üreticiye ve tarıma destek olmaya devam ediyor

Büyükşehir üreticiye ve tarıma destek olmaya devam ediyor

Başkan Ahmet Akın sözünü tuttu, Gönen’e tohum selektörü ve tır kantarı kazandırıldı

Tarım ve hayvancılığı güçlendiren desteklerle çiftçinin her zaman yanında olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, üreticiye verdiği sözleri tek tek hayata geçiriyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gönen Ziraat Odası’na kazandırılan tohum temizleme ilaç selektörü ve 60 tonluk kantarla bölge üreticisine önemli bir katkı sağlandı.

Büyükşehir üreticiye ve tarıma destek olmaya devam ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Akın, tarımsal üretimin güçlenmesi için üreticilerin yanında olmaya devam ediyor. Başkan Akın, üreticiye verdiği sözü tutarak Gönen Ziraat Odası’na tohum temizleme ilaç selektörü ile 60 tonluk tır kantarını hibe etti. Aynı zamanda cihazların kurulduğu atıl durumdaki alanın çevre düzenlemesi de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yapıldı. Böylece üreticilerin işini kolaylaştıracak işlevsel bir alan Gönen’e kazandırılmış oldu.

Büyükşehir üreticiye ve tarıma destek olmaya devam ediyor

ZİRAAT ODASI BAŞKANI ARPACI VE ÜRETİCİLERDEN BAŞKAN AKIN’A TEŞEKKÜR

Gönen Ziraat Odası Başkanı Kemal Arpacı, yapılan destekle ilgili olarak, “Bölgemizin ihtiyacı olan tohum temizleme selektörü ve tır kantarımızı Ahmet Akın Başkanımızın destekleriyle faaliyete geçirdik. Ahmet Başkanımızın söz verdiği üzere üreticilere çok büyük destekleri oldu. İnşallah bundan sonra da olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza atacağız. Ahmet Başkanımıza tüm Gönen çiftçileri adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehir üreticiye ve tarıma destek olmaya devam ediyor

“AHMET BAŞKAN’IMIZ HER ZAMAN ÇİFTÇİNİN YANINDA”

Alanda görev yapan Ziraat Odası personeli Barış Akkaya ise, “Ahmet Başkanımız zaten her zaman çiftçilerimizin yanında. Burada çevre düzenlemesinde, tohum temizleme selektörüne kadar destekleri oldu. Ben aynı zamanda bir çiftçi çocuğu olarak Ahmet Başkanımıza çok teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı. Üreticiler de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekten memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Akın’a teşekkürlerini ilettiler.

#gönenziraatodası, #barışakkaya,#kemalarpacı,

Kaynak: Haber Merkezi
Balıkesir Gönen balıkesir ziraat odası ekonomi traktör çiftçi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın toprak