İl Sağlık Müdürü Çavdar’a Nezaket Ziyareti
Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar’a, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminden destek ziyareti; sağlık hizmetlerinde iş birliği ve koordinasyon mesajı verildi.

İl Sağlık Müdürü Çavdar’a Nezaket Ziyareti
Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar, yeni görevine başlamasının ardından sağlık camiasının önemli isimlerinden tebrik ziyaretleri almaya devam ediyor. Bu kapsamda, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oktay Eray, beraberindeki heyetle birlikte Dr. Miraç Çavdar’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Başhekim Yardımcıları ve Hastane Müdürlerinin yanı sıra, hastane yönetiminden çeşitli birim sorumluları da katıldı. Ziyaret sırasında yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Çavdar’a görevinde başarılar dilenirken, Balıkesir genelinde sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik iş birliği ve koordinasyon konuları da ele alındı.
Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Eray, Dr. Miraç Çavdar’ın Balıkesir sağlık sistemi için önemli bir kazanım olduğunu belirterek, “İl genelindeki sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Yeni dönemin tüm sağlık çalışanları için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Dr. Miraç Çavdar ise nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, “Balıkesir’de sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, kaliteli ve etkin hale getirmek için tüm kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışacağız. Ortak akıl ve ekip ruhu ile hareket edeceğiz,” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda taraflar, Balıkesir'deki sağlık yatırımları, eğitim faaliyetleri ve hastanelerarası koordinasyon süreçlerine dair iyi niyet temennilerinde bulundu.