Kepsut’ta İzinsiz Afiş ve Pankartlara Geçit Yok
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçe genelinde izinsiz afiş, pankart ve benzeri materyallere kesinlikle izin verilmeyeceğini açıkladı. Kurallara uymayanlar hakkında yasal işlem uygulanacak.
Kepsut ilçesinde, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde kamu alanlarının estetik görünümünü bozan izinsiz reklam afişleri, pankartlar, bez brandalar ve benzeri materyallere karşı denetimler artırıldı. Belediye, kamu alanlarında şehir estetiğini bozacak her türlü izinsiz uygulamaya kesinlikle izin verilmeyeceğini duyurdu.
Zabıta Ekipleri Anında Müdahale Ediyor
Belediye tarafından yapılan açıklamada, kamu düzenini ve şehir estetiğini olumsuz etkileyen unsurlara karşı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin anında müdahale ettiği bildirildi. İzinsiz olarak asılan materyaller, ekipler tarafından yerinde kaldırılıyor ve sorumlular hakkında yasal işlem uygulanıyor.
Başkan Cankul’dan Vatandaşlara Çağrı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, daha düzenli, temiz ve estetik bir çevre hedeflediklerini vurgulayarak vatandaşlardan bu konuda hassasiyet göstermelerini istedi. Başkan Cankul, “Kamu düzeni ve şehir estetiği hepimizin ortak sorumluluğudur. İzinsiz afiş ve pankartlara karşı gösterilecek duyarlılık, ilçemizin güzelliğini korumamıza yardımcı olacaktır” dedi.
Kepsut’ta Kitap Dostları ÖdüllendirildiKepsut
Kepsut’ta Fidanlar Toprakla Buluştuİlçeler