Sakarya’da 16 Yaşındaki Efe, Denizde Can Verdi

Serinlemek için denize giren 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç, Sakarya’nın Karasu ilçesinde neden boğuldu? Cankurtaranın olmadığı sahillerde alınmayan önlemler yeni bir faciaya mı davetiye çıkarıyor?

Sakarya’da 16 Yaşındaki Efe, Denizde Can Verdi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde serinlemek için denize giren 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç, cankurtaranın olmadığı sahilde boğularak hayatını kaybetti.

Cankurtaranın Olmadığı Sahilde Faciaya Giden Anlar

Yaz sıcaklarından bunalanlar için serinlemek cazip görünse de deniz, bu kez Sakarya’da can aldı. Karasu ilçesi İhsaniye Mahallesi’nde ailesiyle birlikte denize gelen 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç, cankurtaranın bulunmadığı sahilde suya girdi.

Bir süre sonra gözden kaybolan Sevinç için ihbar üzerine sağlık, UMKE, jandarma, sahil güvenlik ve cankurtaran ekipleri bölgeye sevk edildi.

Ekipler Sudan Çıkardı, Ancak…

Ekiplerin yaptığı arama sonucunda sudan çıkarılan Sevinç’in, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Gencin cenazesi, Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


İsterseniz bu habere “Boğulma vakaları yaz aylarında neden artıyor?” gibi ikinci bir ara başlık ekleyip, istatistik ve uyarı bölümü de hazırlayabilirim. Böylece haber hem bilgilendirici hem de keşfet uyumlu olur.

Kaynak: AA
Suda Boğulmalar Neden Olur?