Vekil Canbey Üreticilerle Buluştu, Neler Konuşuldu?

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Altıeylül ilçesinde vatandaşlarla buluştu, yatırımları yerinde inceleyerek sahada önemli temaslarda bulundu.

Vekil Canbey Üreticilerle Buluştu, Neler Konuşuldu?

Vekil Canbey Üreticilerle Buluştu, Neler Konuşuldu?

Gün boyu süren ziyaretlerde hem üreticiler hem de mahalle sakinleriyle bir araya gelen Canbey, projeler hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Altıeylül İlçe Başkanlığının üyelik standını ziyaret eden Canbey, teşkilat mensuplarıyla buluştu. Ziyaret sırasında genç bir üye olan Nida’nın doğum gününü kutlayan Canbey, “AK Parti teşkilatlarımızın gayretiyle Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Programını tarım yatırımlarıyla sürdüren Canbey, Köseler Mahallesi’nde domates tohumu üretim tesisini gezdi, ardından çiftçilerle birlikte tarlaya inerek domates hasadına katıldı. Burada üreticilerin sorunlarını dinleyen Canbey, tarımın Balıkesir için stratejik önem taşıdığını vurguladı.

Aynı mahallede DSİ tarafından yürütülen dere ıslah çalışmalarını da inceleyen Canbey, “Yakın zamanda tamamlanacak bu proje, tarımsal verimliliğe büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.

Ziyaretlerine Yakupköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak devam eden Canbey, daha sonra Balıklı Mahallesi’ne geçerek DSİ Bölge Müdürü Olcay Çubukçu ile birlikte uzun süredir beklenen köprü projesini yerinde inceledi. Mahalle halkıyla sohbet eden Canbey, restorasyonu tamamlanan sağlık ocağını da ziyaret ederek sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Balıkesir Milletvekili Canbey’in sahadaki temasları vatandaşlardan ilgi gördü. Canbey, yatırımların hızla tamamlanması için çalışmaların takipçisi olacaklarını belirtti.