Gündemİlçe HaberleriSpor

GÜNDOĞAN DURSUNBEY’İ UNUTMADI

Ünlü Futbolcu İlkay Gündoğan’dan memleketinden Altyapı Takımına Destek İngiltere’nin Manchester City takımında forma giyen İlkay Gündoğan ve ailesi Dursunbey Belediyespor altyapı takımına malzeme ve top desteği yaptı.

İngiltere’nin Manchester City takımında forma giyen Dünyaca ünlü futbolcu İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir’in Dursunbey İlçesindeki futbol takımının altyapısına sponsor oldu. Gündoğan ailesi Dursunbey Belediyespor altyapı takımına antrenman malzemeleri, forma, ayakkabı ile İlkay Gündoğan’ın kendi adı ve imzasının bulunduğu top ile malzeme yardımında bulunuyor. İlçeye geçtiğimiz yıllarda kazandırılan İlkay Gündoğan stadyumunda gerçekleştirilen törenle altyapı oyuncularına yeni spor malzemeleri dağıtıldı. Haberdenhaberin haberine göre törene Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkan vekili Sadettin Aslan, Dursunbey Belediyespor başkanı Yusuf Turhan, Gündoğan ailesi adına İlkay Gündoğan’ın Babası ve menajeri İrfan Gündoğan katıldı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Sporculara malzemeleri katılımcılar tarafından dağıtılırken, Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, memleketini hiçbir zaman unutmayan ve spora her daim destek olan Gündoğan ailesini tebrik etti. Dağıtım töreninin ardından ise Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan adına Başkan vekili Sadettin Aslan İrfan Gündoğan’a teşekkür plaketi hediye etti. İlkay Gündoğan, anne ve babasının doğduğu Balıkesir’in Dursunbey ilçesiyle iletişimini hiç koparmazken, bölgedeki futbol takımlarına yaptığı desteği yıllardır sürdürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu