İlçe HaberleriEtkinlikGündem

Güney Herkesi Buraya Davet Etti

Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney yağışlardan sonra Susurluk Çaylak Mesire alanını ziyarete gitti. Nurettin güney ziyareti sırasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkesi Çaylak Mesire alanına davet etti.

Güney Herkesi Buraya Davet Etti. Güney paylaşımında ‘’ Doğayı gözlemlediğinizde güzellikten daha fazlasını gözlemleyebilirsiniz. Çaylak Seyir Tepesinde sizi manzara ve şelaleye  yakından bakmaya davet ediyoruz.’’ dedi.

 

Güney aynı zamanda çevre temizliğine dikkat çekerek ‘’ Ancak bu sakin noktaya hayran kalırken, çevre kirliliğinin hala her zaman var olan bir tehdit olduğunu unutmayalım.’’ dedi.

 

2 100

Çaylak Mesire alanı kamp yapanların da ortak adresi.

 

Turkiyedeki Cadir Ve Kamp Alanlari

 

Susurluk Çaylak Mesire alanı ilçe merkezine 5 km uzaklıkta. Doğal güzelliğiyle de gelen misafirleri hayran bırakıyor. Yürüyüş yolları, kontrollü ateş yakılabilir alanları ve güvenli kamp alanları var. Şelaleye özel araçla ulaşım oldukça kolay. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Kocapınar’a giden ilçe minibüslerine binebilir. Köy yolu ayrımında inerek şelaleye ulaşımlarını sağlayabilirler. Özellikle kampçılar buraya gelmeden önce yiyeceklerini temin etmeleri gerekiyor. Çaylak Mesire alanın ücretsiz olması da avantajlarından bir tanesi. Nurettin Güney Herkesi Buraya Davet Etti. Çaylak’tan sonra Susurluk’un bir diğer güzel yeri Çataldağını da  ziyaret edebilirsiniz. Çataldağ göleti, yeşil ormanı ve temiz havasıyla da huzurlu bir yer. Aile ve arkadaşlarınızla kamp yapabileceğiniz, piknik yapabileceğiniz güvenli ve temiz bir gölet.

Daha fazla haber için tıklayın

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu