Güney Marmara’da Fırtına Nedeniyle Feribot Seferleri İptal Edildi
Balıkesir’in adalarına bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi

Güney Marmara’da Fırtına Nedeniyle Feribot Seferleri İptal Edildi
GESTAŞ, olumsuz hava şartları nedeniyle seferlerde düzenlemeye gitti
Güney Marmara’da Fırtına Uyarısı, Feribot Seferleri Aksadı
Güney Marmara bölgesinde etkili olması beklenen fırtına, Balıkesir’in adalarına yapılan feribot seferlerinde iptallere yol açtı. Erdek ve adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, Cumartesi ve Pazar günleri olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerin yapılmayacağını duyurdu.
Cumartesi Günü İptaller Başladı
GESTAŞ’ın açıklamasına göre, Cumartesi günü Narlı-Marmara hattında planlı seferler fırtına nedeniyle gerçekleştirilemeyecek. Avşa Adası’ndan sabah 06.00’da kalkacak Marmara, Balıklı ve Erdek seferi dışında gün boyunca yapılması planlanan tüm seferler iptal edildi.
Pazar Günü de İptaller Sürecek
Pazar günü ise fırtına nedeniyle sabah erken saatlerdeki bazı seferlerin yapılamayacağı açıklandı. Bu kapsamda, Avşa’dan 06.00, Marmara’dan 06.45 ve Balıklı’dan 07.45’te kalkması planlanan seferler fırtına beklentisiyle iptal edildi.
Yetkililerden Uyarı
Fırtınanın etkili olması beklenen iki gün boyunca deniz ulaşımında yaşanacak aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olmaları istenirken, yolculara sefer bilgilerini güncel olarak takip etmeleri tavsiye edildi.
Ayvalık’ta Sağanak Yağış Yolları Göle Çevirdi
AA