GündemEkonomi

GÜNMARSİFED ESKİŞEHİR’DE GÜNEY MARMARAYI TEMSİL ETTİ

GÜNMARSİFED Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkan İsa Tamer Çelik 22-23-24 Kasım 2019 tarihlerinde Eskişehir’de yapılan; TÜRKONFED’in Yüksek Danışma Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Federasyon Başkanları’nın katıldığı Başkanlar Konseyi çalışmalarında bölgeyi temsil etti.

TÜRKONFED Başkanlar Konseyi çeşitli konuları görüşmek üzere 22-23-24 Kasım 2019 tarihlerinde Eskişehir’de bir araya geldi. Konsey Eskişehir’de çeşitli etkinlik ve ziyaretler de gerçekleştirdi. Güney Marmara Bölgesini GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik temsil etti.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, yeni dönem hedeflerini 5 K Vizyonu ile (Kurumsallaşma, Küresel Rekabetçilik, Kapsayıcılık, KOBİ ve Kadın) olarak belirlediklerini ifade ederek başlayan çalışmalarda kurumsallaşma vizyonu çerçevesinde federasyonlarında derinleşme çalışmaları ele alındı.

Görüşmelerde konuşan GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik 6-7 Aralık 2019 tarihlerinde Balıkesir’de; TÜRKONFED, Birleşmiş Milletler Kalkınma Örgütü (UNDP) Visa Kart ve 27 Bankanın Desteğinde Boğaziçi Üniversitesi Hocalarının katılımı ile 2 günlük “İşimi Yönetebiliyorum” adı altında çok önemli bir projenin hayata geçirileceğini ve bu kapsamda bir çalışmanın Balıkesir’de bir ilk olacağını söyledi.

30 federasyon, 254 dernek ve 40 bini aşkın şirketi bir araya getiren TÜRKONFED’in yeni projeleri görüşüldü. Başkan Çelik İşimi Yönetebiliyorum Projesi haricinde dijitalleşme ile ilgili çok önemli bir projeyi Güney Marmara’ya getirmeye gayret edeceklerini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu