GündemEkonomiTürkiye Gündemi

GÜNMARSİFED; TÜRKONFED ve TÜSİAD’ı Ziyaret Etti

GÜNMARSİFED; TÜRKONFED ve TÜSİAD’ı Ziyaret Etti

 

Çatısı altındaki 7 dernek ve bini aşkın şirketi temsil eden Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) Başkan Abdullah Bekki başkanlığında TÜRKONFED ve TÜSİAD’ı ziyaret ederek güncel konuları ele aldı. İstanbul’da gerçekleşen toplantının ardından GÜNMARSİFED Güney Marmara temsilcileri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve proje çalışmalarını değerlendirdi.

 

2

 

Proje Çalışmaları Ele Alındı

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu 22 Eylül 2022 Perşembe günü İstanbul’da bir dizi ziyaretler ve toplantılar ile güncel konular ve TR22 bölgesindeki proje çalışmalarını ele aldı. Abdullah Bekki başkanlığındaki GÜNMARSİFED heyetinde; TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi İsa Tamer Çelik, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, BASİAD Başkanı Ümit Baysal, BANSİAD Başkanı Funda Dedeoğlu, BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, BİSİAD Başkanı İsmail Özer ve Üye Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan 23 kişi yer aldı.

Güncel Konular Değerlendirildi

Ziyaretlerde Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ‘nu Başkan Süleyman Sönmez, Başkan Yardımcısı Yiğit Savcı ve Genel Sekreterlik ekibi temsil etti. Türk Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (TÜSİAD)’ni Başkan Orhan Turan, Başkan Yardımcısı ve SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serpil Veral ve Genel Sekreterlik ekibi temsil etti. TÜRKONFED ve TÜSİAD ziyaretlerinde güncel konular ele alınırken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

6

 

İşbirliği Geliştirilecek

GÜNMARSİFED ve Üye Derneklerin yürütmekte olduğu ve planlama aşamasındaki projeler değerlendirilirken dernek başkanları tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. TÜRKONFED ve TÜSİAD Başkanları önümüzdeki aylarda Çanakkale, Balıkesir ve Bandırma’da yapılacak olan önemli organizasyonlara davet edildi. Görüşmeler sonrasında GÜNMARSİFED, TÜRKONFED ve TÜSİAD arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi, iletişimin arttırılması ve kurumların bilgi birikimleri ile deneyimlerinin paylaşılması konusunda fikir birliğine varıldı. GÜNMASRİFED Heyeti ziyaretler sonrasında İstanbul’da bir toplantı gerçekleştirerek ziyaretleri, çalışmaları, projeleri ve bölge ile ilgili konuları ele aldı.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu