GündemSiyasetTürkiye Gündemi

 ‘‘Güvenlik Sağlansın Festival Yapılsın’’

 ‘‘Güvenlik Sağlansın Festival Yapılsın’’

 

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılması planlanan, ancak kaymakamlık tarafından yasaklanan müzik festivaliyle ilgili bir açıklama yaptı.

 

“Bugüne Dek Asayiş Zaafiyeti Yaratmadı”

Albayrak, güvenlik güçlerinin asayişi sağlama gücüne sahip olduğunu belirterek keyfi yasaklamaların doğru olmadığını ifade etti.Vatan Partili Albayrak açıklamasında şunları söyledi;‘‘2005 yılından beri ilimizde düzenlenen müzik festivali bu zamana kadar herhangi bir asayiş zaafiyeti yaratmamıştır. Burhaniye Kaymakamlığı’nın etkinliğe bir hafta kala güvenlik gerekçesiyle yasaklama kararı alması sanatseverleri üzmüştür.”dedi.

“Güvenlik Sağlanmalı ve Festival Yapılmalı”

“ Güvenlik güçlerimiz asayişi ve toplumsal huzuru sağlama kudretine sahiptir. Keyfi yasaklamalar toplumsal kaos planlarına hizmet eder. Batılı ülkelerin hizmetindeki bölücü kuvvetler ile ABD’den iktidar dilenen Biden tayfasına kaos fırsatı verilmemelidir. Salgın dolayısıyla bunalan vatandaşlarımızın, gençlerimizin eğlence hayatına ilişkin verilen bu olumsuz karardan dönülmesini ve güvenliğin sağlanarak festivalin yapılması gerektiğini düşünüyoruz.İlgili kurumlara ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.’’   HABER:MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu