Gündem

GÜVENLİKÇİLER BIÇAKLANDI

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin adresi bu kez Balıkesir oldu. Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde çıkan tartışma boğuşmaya dönünce, hastanenin özel güvenlik görevlileri bıçaklanarak yaralandı. 18 yaşından küçük olan zanlılar Çocuk Şube’de gözaltına alındı.

 

ACİL SERVİSTE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ BIÇAKLANDI

İlgili Makaleler

Olay önceki gün Balıkesir Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nde meydana geldi. Elinden yaralanan genç beraberinde arkadaşıyla tedaviye geldiği kırmızı alanda etrafı rahatsız edecek şekilde yüksek sesle konuşunca, polis tarafından önce uyarıldı sonra hastane dışına çıkarılmak istendi. Bu esnada tartışma yerini kavga ve boğuşmaya bırakınca olaya hastanenin özel güvenlik görevlileri de dahil oldu. Çıkan arbede de hastanenin güvenlik görevlilerinden ikisi, karnından ve bacağından bıçaklanarak yaralandı. Olayın zanlıları, kelepçelenerek göz altına alınırken kısa sürede hastaneye ulaşan emniyet güçleri Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni ablukaya aldı. 18 yaşından küçük oldukları belirtilen zanlılar Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldüler.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ O.İ AMELİYATA ALINDI

Balıkesir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne gelen M.K, iddiaya göre elinden yaralanmış beklerken, beraberindeki E.Ö ile yüksek sesle konuşup acil serviste bulunanları rahatsız edince, görevli polis memuru tarafından uyarılıyor. Uyarı işe yaramayınca hastanede tedavi ihtiyacı bulunmayan E.Ö, polis tarafından hastane acil servisi dışına davet edilip kolundan tutmak suretiyle götürülmeye çalışılıyor. Bu esnada başlayan yüksek sesli tartışma yerini kavgaya bırakınca, olaya hastanede görev yapan özel güvenlik görevlileri de dahil oluyor. Elinden yaralı ve tedavi amaçlı acil servise gelen M.K ve E.Ö nün yardımına bu kez bekleme salonunda bulunan B.N de katılınca, acil servis bir anda savaş alanına dönüyor ve bu boğuşma esnasında güvenlik görevlisi O.İ karnından, E.İ ise bacağından bıçakla yaralanarak görev yaptıkları hastanede tedavi altına alınıyor. Bacağından yaralanan özel güvenlik görevlisi E.İ tedavisinin ardından taburcu edilirken, karnından bıçaklanan O.İ’nin ameliyata alındığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu