GündemDünyadan HaberlerEkonomi

Güzel Sanatlar Lisesi Okulum Temiz Belgesini Aldı

Güzel Sanatlar Lisesi Okulum Temiz Belgesini Aldı

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi kovid-19salgını ile mücadelede alınan tedbirleri başarıyla uygulaması sebebi ile Okulum Temiz Belgesi’ni aldı.

OKUL YÖNETİMİ TESLİM ALDI

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından kovid 19 pandemi tedbirleri ile ilgili yapılan tüm denetleme ve kontrollerden geçerek “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazandı. Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında güvenli bir eğitim ortamını sağlaması nedeniyle verilen belgeyi okul yönetimi teslim aldı.

KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Ömer Aydın belge teslimi sonrası “Okulumuz tüm paydaşları için daha güvenli, daha sağlıklı bir ortam hazırlama çabası ile yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Bu kapsamda emek ve gayretleri ile belgenin alınmasında büyük katkıları olan, Müdür Yardımcımız Sayın İbrahim Özdemir, Okul Hemşiremiz Sayın Özlem Bozan, Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Elvan Durmaz olmak üzere okulumuz tüm yönetici, memur ve yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personelimize çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu