GündemEkonomiÖzel Haberler

HACIİLBEY’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Hacıilbey Mahallesi kentsel dönüşümle birlikte yıkılıp yeniden yapılacak binalar ile birlikte yeni bir görüntüye de kavuşacak. Muhtar Metin Şapaz eski binaların yıkımının biran önce gerçekleştirilip yenilenmesi, otopark ve yolların yapımının elzem olduğunu belirterek mahallemize dürüstlüğü vaat etmiştim bu yolda çalışma yürüyorum” dedi.

Balıkesir Altıeylül Hacı İlbey mahalle muhtarı Metin Şapaz “31 Mart seçimlerinde ben 5 adayla yarıştım tüm mahallelerde çekişmeli geçen seçimlerde 259 oy ile seçimi kazandım” dedi. Bin 280 tane seçmen vardı toplamda ve ben şuan ne mutlu ki mahalleme hizmet etmeye layık görüldüm.

Muhtar Şapaz,“Hacı İlbey Mahallesi kentsel dönüşümde yeni yapılan Ticaret Merkezide bizim mahallemize değer kattı. Kentsel dönüşümle bütün eski evler yıkılacak, modern binalar yapılacak. Elektrik kabloları bu sene mayıs ayında altyapı ile alta da geçmiş olacak. Ben seçimlerde mahallelilerimize dürüstlüğü vaat ettim. Onların isteklerini şikâyetlerini dinleyeceğimi belirttim. Mahallem küçük yaşlımız fazla ilgi göstermeye çalışıyoruz. Kentsel dönüşümle birlikte mahallemiz daha da modernleşmiş olacak. 3 bin750 kişi yaşıyor. Mahallemiz çamlık projesi ile daha güzel bir hale gelip bütünleşecek haliyle de bir değer katacaktır. Mahalle sakinlerimiz çamlığa yapılan projeyi beğeniyorlar ben onların çamlığa gidip orada yapılan camiyi, sosyal aktivite merkezlerini kullanacağını düşünüyorum. Ben Hacı İlbey Mahallesi olarak Belediye Başkanımızdan şunu rica ediyorum; eski binalar yıkılmalı ve kentsel dönüşüm hızla devam etmeli. Ya da sit alanı olan binalar var restore edilip hayata kazandırılmasını istiyoruz. Yollarımızın yama değil de tamamen sıfırdan asfaltlanmasını, müsait olan yerlere otopark yapılmasını istiyorum. Çünkü her yere park edilen araçlar bizim esnaflarımızın ve mahalle sakinlerimizin hayatını zorlaştırıyor” Fatma Kara’nın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu