GündemTürkiye Gündemi

Hakim ve Savcıyım Dediler Dolandırdılar

Hakim ve Savcıyım Dediler Dolandırdılar

 

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtan, 3 şüpheliyi ekipler yakaladı.

 

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’den Balıkesir’in Edremit ilçesine 3 şahıs geldi. Edremit ilçesinde ikamet eden 74 yaşındaki S.Y’ye kendilerini polis, savcı olarak tanıttı. Yaşlı vatandaştan içerisinde antika ve ziynet eşyası bulunan yaklaşık 2 milyon TL değerinde ki 41 parça ziynet eşyasını aldı.

 

Olay ihbarı üzerine

İhbar üzerine Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve Adana İl Emniyet görevlilerince müşterek ve koordineli bir çalışma başlattı. Edremit ilçesinde ikamet eden yaşlı kadından 2 milyon TL değerindeki ziynet eşyaları aldıkları tespit edilen Musa Ö. (61), Mahmut Ruhi Ö. (30) ve Mehmet T. (48) isimli şahıslar özel bir araç ile Adana üzerinden Şanlıurfa iline gitti.

 

Pozantı İlçesinde 41 Parça Altın

Edremit ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Adana Emniyet Müdürlüğü görevlilerine bilgi verilerek şüpheli şahıslar Adana’nın Pozantı ilçesinde kovalama neticesinde kıskıvrak yakalandılar. Ekipler yapılan aramada yaşlı kadına ait 41 parça altın, inci ve çeşitli ziynet eşyaları ele geçirdi. Yakalanan şüpheliler ise adliye sevk edilerek tutuklandı.

Haber: Yoldaş Kocaer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu