Gündemİlçe Haberleri

Halktan Cengiz’e Memnuniyet Bildirimi

Halktan Cengiz’e Memnuniyet Bildirimi

İvrindi ilçesinde son zamanlarda yapılan çalışmalar İvrindi’de yaşayan bazı vatandaşlarında takdirini görüyor.62 yaşındaki Cevdet Aysu Merhaba’ya yaptığı değerlendirmede,  Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in sosyal içerikli projelerini beğendiklerini belirterek, ekiplere sorunların iletilmesi halinde çözüm için yapılan geri dönüşlerine memnun olduklarını söyledi. Hepsinden Allah razı olsun gayretli bir çalışma içindeler” dedi.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Balıkesir’de etkili olan kar yağışı İvrindi’de de etkili olurken ekipler dörtkoldan hizmeti aksatmadı. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in talimatı ile Pazartesi günü verilmesi beklenen yüz yüze eğitim uzaktan eğitime dönüşünce “eğitim olmazsa olmaz” diyen Eğitimci Belediye Başkanı Cengiz, internet sorunu yaşayanların sorunlarının acilen çözümü için düğmeye bastı, ekipler seferber oldu.

EKİPLER SORUNLARA ÇÖZÜM İÇİN ATAK’TA

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz her mahalleye ulaştıklarını belirtti. Cengiz, “Daha yeni kar yağışı ile birlikte Bir mahallemizin daha internet sorununu çözdük. Uzaktan eğitim gören öğrencilerimizin daha rahat ve kesintisiz bağlantı sağlamaları amacı ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ekipleri ve Belediyemizin ortak yürüttüğü çalışma sonucu Okçular mahallemize internet bağlantısı sorunsuz gerçekleştirildi “dedi.

EMEĞİN KARŞILIĞI DEĞER GÖRDÜ

Öte yandan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Belediye personel maaşlarında da önemli bir düzenlemeye gitti. Hizmet İş Sendikası ile bir süredir yürütülen görüşmeler sonuçlandı. İvrindi Belediyesi Personel AŞ. Bünyesinde çalışan personelin maaşlarının en düşük NET 3bin350 TL olması kararı alındı.

GERİ DÖNÜŞÜM KUMBARASI İLGİ GÖRDÜ

Sosyal Belediyecilik çatısı altında “ Kullanılmamış Kıyafetler Çöpe Değil Geri Dönüşüm Kumbarasına” projemiz kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde çeşitli cadde ve sokaklara 24 adet giysi toplama kutuları yerleştirildi. İlçede ilgi gören uygulama takdir edilirken geri dönüşüm kumbarasına vatandaşlar kullanılmış giysi, ayakkabı, çanta ve tekstil ürünlerini bırakıyor.

İVRİNDİ’YE DEĞER KATAN YATIRIM PROTOKOLÜ

Kısa süre önce Gençlik Spor Bakanlığı tarafından açıklanan yatırımlarla taçlanan İvrindi’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Halı saha, 2 adet basketbol sahası ve tenis kortu yapılması için protokol imzalandı. Konuyla ilgili Başkan Yusuf Cengiz, “Gençlerimize verdiğimiz önem ve değer doğrultusunda yeni spor alanları yaratılmasında, eksikliğini hissettiğimiz ve sözünü verdiğimiz projelerimizi ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Bakanımız başta olmak üzere Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu