GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Haluk Levent’in Test Sonucu Pozitif

Haluk Levent’in Test Sonucu Pozitif

Haluk Levent dün Balıkesir’de konser verdi. 30 Ağustos kutlamaları kapsamında Balıkesir’de dün  konser veren Haluk Levent’in test sonucu bugün pozitif çıktı. Konserler iptal ettiler. Balıkesir’De dün verilen konsere katılım oranı yüksek oldu. Sahneye çıkan Haluk Levent hastayım ancak ısrara dayanamayarak konsere geldim dedi ancak pcr testi yaptırmış sonucu beklememişti. Beklenen pcr test sonucu ise ayrıca bugün pozitif çıktı ve bunu da sosyal medya hesabından duyurdu.

0

Haluk Levent Balıkesir’de coşkulu bir konser sundu. Hastaydı ancak yinede sahne aldı.Israrlara dayanamadım dedi. Bir gün önce pcr testi yaptırdığını duyuran Haluk Levent “Canlarımbugün MoskovadaRus Kızılordu ile provalar yapacaktım Cumhuriyet Marşları ile ilgili.Biiyorsunuz gelecek ay konserlerim varRus Kızılordu ile olmadı gidemedim.Çünkü dünden yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Bende inanamıyorum. Şaşkınlık içersindeyim.Belirtisi yok.Kovıt olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem.Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek ikikez aşı olmamdan dolayı sağlıklı hafif atlattığım söylendi ama ben neyi atlatıyorum bilmiyorum ayrıca ancak konserlerim ertelenecek….”dedi.

2

HERŞEY GÜZELDİ ANCAK…!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Rock’ın güçlü sesi Haluk Levent’i, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Balıkesirlilerle buluşturdu. Büyük ilgi gören konserde, muhteşem sahne performansıyla izleyenleri mest eden ünlü sanatçı, zeybek dansıyla da ayakta alkışlandılar. 25 yılda Balıkesir’de 18 konser verdiğini belirten Haluk Levent, Balıkesir’i çok sevdiğini dile getirerek “Keşke 28 kere daha gelsem.” dedi.Halık Levent bugün yaptığı bir paylaşımla herkesi korkuttu.Sanatçı test sonucunun pozitif çıktığını ve ayrıca konserlerin iptalini duyurdular. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu