Gündemİlçe HaberleriSpor

HAREKET ET KALİTELİ YAŞA

Edremit Belediye Başkanı Hasan Selam Arslan Edremit’te Avrupa Hareketlilik Haftasının kutlandığını belirtti.

Avrupa Hareketlilik Haftası Edremit’te Kutlanıyor. Edremit Belediyesi 22 Eylül’e kadar Dünya’nın çeşitli ülkelerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’na çeşitli etkinliklerle katılım sağlıyor.

Birlikte Yürüyelim

Her yıl farklı bir tema ekseninde kutlanan ve bu yılki teması “Güvenli yürüyüş ve bisiklet” olan Avrupa Hareketlik Haftası’nı Edremit Belediyesi “Birlikte Yürüyelim” sloganıyla hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutluyor. Avrupa Hareketlilik Haftası ile ilgili son hazırlıkların üzerinden geçen ve katılım sözleşmesini imzalayan Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Demokratik tavrı ve insan merkezli politikaları ile Edremit’in de Avrupa’nın diğer yerel yönetimleri ile “birlikte yürüdüğünü” gösteren bu etkinlikler, kentimizin Avrupa’da tanınırlılığı da arttırmaktadır. Bu yıl da kentimize yakışır şekilde bu haftayı yurttaşlarımızla birlikte kutlayacağız” dedi.

Yaşam Kalitesini Arttıralım

Vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için hareketliliğin öneminin vurgulanacağı program kapsamında ağaç dikiminden, trafik eğitimine ve engelliler için çeşitli aktivitelerden yürüyüşlere kadar farklı etkinlikler düzenlenecek. Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri 22 Eylül Pazar günü “Birlikte Yürüyelim” Edremit Yürüyüşü ile sona erecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu