GündemTürkiye Gündemi

Hasan Yıldız “Genel Kurulumuz Var Adayım” Dedi

Hasan Yıldız “Genel Kurulumuz Var Adayım” Dedi

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkar Odası Başkanı Hasan Yıldız 13 Ocak 2022’de gerçekleşecek genel kurulda ayrıca yeniden aday olduğunu açıkladı.

Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız beraberinde ekip arkadaşları ile kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı Cumartesi günü saat  10.00’da Sabri Uğur Millet Parkında yapıldı. Lokantacılar  Odası Başkanı Hasan Yıldız burada yaptığı konuşmada tüm meslek oda seçimlerinin yapılmaya başlanacağını hatırlatarak, “ 2010 yılından buyana yürüttüğüm başkanlığımı devam ettirmek istiyor ve ayrıca başkanlık için adaylığımı açıklıyorum.” dedi.

Dsc 7350

“Üyelerimizin Teveccühü İle Yeniden Adayım”

,5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar kanununun Genel Kurul toplantıları ve çağrı başlığını taşıyan 42.maddesi gereğince, esnaf ve sanatkarlar meslek kuruluşları organ seçimlerini 2022 yılında gerçekleştirecek. Konuyla ilgili Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Ocak, Şubat ve ayrıca Mart ayı sonunda tüm meslek odaları seçimlerini yapacaklar diyerek, “2010 yılından buyana sürdürdüğüm Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkar Odası Başkanlığı görevimi Allah’ın izni ile ve oda üyelerimizin de teveccühü ile 2022 gerçekleştireceğimiz genel kurulda bugün adaylığımı açıklayarak ayrıca önümüzdeki yılda da sürdürmek istiyorum” dedi.

“Ben Değil Biz Anlayışı İle Çalışıyoruz”

Oda olarak bugüne dek ulaşılabilirlik ilkesi ile hareket ettiklerini belirten Yıldız, birikim ve ayrıca tecrübelerimizi yansıtmak üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılayıp kolaylaştırmak bizim için önemli dedi.Meslek Odalarının uyum ve yasalarına uygun çalışma içinde olacaklarının altını çizen Yıldız, demokratik ortamda katılımcı anlayışla ve şeffaflık içerisinde 13 Ocak 2020 Perşembe günü saat 14.00’de ayrıca Balkonuk Center Zümrüt Salonunda genel kurulun gerçekleştirileceğini söyledi. Muhammed Can Akyürek’in Haberi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu