GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Havran 50 Peynirli Şehrim Projesi Toplantısı Yapıldı

Havran 50 Peynirli Şehrim Projesi Toplantısı Yapıldı

 

İvrindi ,Sındırgı, Kepsut, Havran ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Tarım İl müdürlüğü ile birlikte yürütülen ve SOGEP kapsamında desteklenen “50 Peynirli Şehrim” projesi paydaşları  biraraya geldi.

 

Balıkesir’in Havran ilçesinde buluşan 50 peynirli projem paydaşları toplantıda  2022 Yılı SOGEP kapsamında desteklenmeye hak kazanan 3,5 milyon TL bütçeli “50 Peynirli Şehrim” uygulama sürecini değerlendirdi.

 

Havran 1

 

Peynir Çarşıları Konuşuldu

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Kepsut Belediye Başkanı İsmail    Cankul, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ‘’50 Peynirli Şehrim’’ projesi toplantısında bir araya geldi. Toplantıda projeye ilişkin çalışmalar değerlendirildi. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan Havran’da düzenlenen toplantının verimli geçtiğini söyledi. Toplantının ardından, Alkan Havran ilçesinde kurulacak olan peynir çarşısı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve ilçe başkanları proje alanında yerinde inceleme yaptılar.

Başkan Cengiz “Tanıtım ve Pazar Ortamı Oluşturulacak”

Öte yandan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ise “ İlçemizin ve şehrimizin lezzeti olan peynirin tanıtımı ve pazar ortamı oluşturularak tanınırlılığının arttırılmasına yönelik gerçekleştirdiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan Havran Belediye Başkanımız Emin Ersoy’a teşekkürlerimi sunuyorum”dedi. Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu