Gündemİlçe Haberleri

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy: “Gönülden Gönüle Hizmet Bütünlüğü”

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy: “Gönülden Gönüle Hizmet Bütünlüğü”

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, ilçede tarihi yaşatan çalışmalarla birlikte restorasyon ve çeşitli çalışmalarla gün yüzünde tutulan Havran kimliğine dikkat çekti. Turizm konusunda da ön planda olan ilçe olma özelliğini taşıyan Havran’da Belediye’nin yürüttüğü projelerle, ayrıca ilçe görünümü de modern bir görünümle yenilendiler.

E7Oqpc6Xiaeg1Hw

“Halkımızın İstekleri Doğrultusunda Çalışma Yürütüyoruz”

Emin Ersoy, Havran’da belediye olarak sosyal, kültürel ve ayrıca sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Belediyeciliğin sosyal gerekliliğini yaşattıklarını belirten Başkan Ersoy, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte eğitimcilerin ve öğrencilerin yanında olduklarını belirtti. “ İlçemizde spor konusunda başarı sağlayan gençlerimizin yanındayız. Öte yandan gönül belediyeciliğinin gerekliliğini özünde yaşatmaya devam ediyoruz” dedi.

“Ekiplerimiz Her Konuya Duyarlı”

Yayla festivali yemek yarışmaları ile ilçenin lezzet tanıtımına da katkı sunan Belediye, aynı zamanda sosyal ve ayrıca kültürel bütünlüğü gerektiren içeriklerle çalışıyor. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy hizmet belediyeciliğimizde rutin yol, kaldırım ve istekler zaten yerine getiriliyor. Bizler bugünlere mütevazılık, samimiyet, gayret ve çaba ile geldik. Halkımızı sevdik onlarda bizi sevdi ve ayrıca birlikte ilerledik” dedi. Havranda belediye ekiplerinin de dört koldan ilçedeki çalışmaları takip ettiklerini söyledi.

E Zplloxeamchyj

Havran Belediyesi Sıfır Atık Belgesi Almaya Hak Kazanan Belediye Oldu

Havran Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında gerçekleştirdikleri duyarlı çalışmalar nedeniyle “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandılar. Sıfır Atık Belgesi, israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan sorumlulukları başarı ile yerine getiren özel ve kamu kurumlarına veriliyor. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu