Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Havran Belediyespor Kadın Voleybol Takımı: “Başkanımızın Hep Desteğini Gördük Moralimiz Sayesinde Yerinde”

Havran Belediyespor Kadın Voleybol Takımı: “Başkanımızın Hep Desteğini Gördük Moralimiz Sayesinde Yerinde”

 

Havran Belediyespor Kadın Voleybol takımı moral depoladı. Başkan Emin Ersoy’un enerjisiyle tazelenen takım, başarıyla anılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sporcular başarılarının önüne hiçbirşeyin geçemeyeceğini ve her zaman galibiyet odaklı çalışacaklarını ifade ettiler.

 

Karşıyaka Maçının Ardından Havran’lı Sporcular’dan Örnek Davranış

Son çıktıkları Karşıyaka maçında yaşananlar sonrasında Havran’da yaşanan sinerjinin sönmeyeceği mesajını verdiler. Birliktelik ruhunu taşıyan sporcular, hem yaptıkları spora hem de sporcu nasıl olunur mantığı ile taşıdıkları azim verilen bir yemekte ortaya çıktı, örnek oldu. Yapılan konuşmalarda sporda kardeşliği hatırlatan mesajlar verildi. Ayrıca takım atılan iftira ve yalanların Havran’da tutmayacağını ifade etti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy sporcular için bir yemek verdi. Yemekte buluşan Başkan Ersoy ve sporcular sporun ve sporcunun önemine birkez daha değindiler. Genç sporcular ise bugüne dek kendilerine güvenen ve Havranda birinci lig’e yükselen bir takım olarak Başkan Emin Ersoy’a her zaman teşekkür ettiklerini ve edeceklerinin bilinmesini istediler.

“Başkanımıza ve Bizlere Atılan İftira ve Yalanlar Tutmaz”

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’un gösterdiği emeğe her zaman layık olmak için çalıştıklarını belirten sporcular, önceki gün yemekte biraraya geldi. Başkan ve sporcular Havan’da spor adına güzelliklerin, başarıların devamının geleceğinin de müjdesini verdiler. Havran Belediyespor Kadın Voleybol takımı,  teknik ekip ve yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Emin Ersoy’u ziyaret etti. Hafta sonu Karşıyaka ile oynanan maçın sonunda yapılan açıklamalar ile atılan iftira ve yalanlara karşı Belediye Başkanı Ersoy’a  destek verdi. Başkanımızın yanındayız diyerek  her zaman kendilerine destek olan Başkana kendilerininde desteğinin tam olduğunu yinelediler. Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu