GündemEkonomiİlçe Haberleri

Havran Köylü Pazarında Ürünlerin Fiyatı Uygun!

Havran Köylü Pazarında Ürünlerin Fiyatı Uygun!

 

Balıkesir’in Havran ilçesinde kurulan Havran Köylü Pazarı taze ürünleri ve uygun fiyatları ile üretici ile vatandaşı buluşturuyor.

 

HER CUMA GÜNÜ KURULUYOR

Her Cuma günü kurulan Havran Köylü Pazarı ürün çeşitliliği, yöresel ürünleri, tazeliği ve uygun fiyatları ile dikkatleri çekiyor. Tarım ve hayvancılık ile uğraşan ilçede, çiftçiler kendi ürettikleri ürünleri birinci elden aracısız ve günlük olarak pazara getirerek satışa sunuyor. İHA’nın haberine göre, birinci elden ucuz ve kaliteli ürene ulaşan vatandaşlar ise Körfez bölgesinde Havran Köylü Pazarı’nı tercih ediyorlar.

 

Havran Pazari 5
Balikesi̇r’İn Havran İlçesi̇nde Kurulan Havran Köylü Pazari Taze Ürünleri̇ Ve Uygun Fi̇yatlari İle Üreti̇ci̇ İle Vatandaşi Buluşturuyor. (Emrah Elmas/Balikesi̇r-İha)
Balıkesir’In Havran Ilçesinde Kurulan Havran Köylü Pazarı Taze Ürünleri Ve Uygun Fiyatları Ile Üretici Ile Vatandaşı Buluşturuyor.

 

‘’HEM KALİTELİ HEM TAZE HEM UYGUN!’’

Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Murat Hançer ucuz, kaliteli ve bol çeşit sunan Havran Köylü Pazarı’na vatandaşları davet ederken “Pazar yerimiz, güvenlikli, çağın gereksinimlerine uygun, hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyulan bir alan. Ayrıca ilçemizde kendi ürünlerini üreten çiftçilerimiz, köylülerimiz burada ürünlerine birinci elden günlük olarak satabilme imkanı buluyor. Pazar ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlarımızda hem kaliteli ve taze ürün alırken hem de daha uyguna alış veriş yapmak imkanı buluyorlar. Tüm körfez halkını Cuma günleri Havran Pazarı’na bekliyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu