İlçe HaberleriGündem

Havran Sebze Ve Meyveciler Odasında Güven Tazelendi

Havran Sebze Ve Meyveciler Odasında Güven Tazelendi

Havran Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası genel kurulu gerçekleşti. Yapılan genel kurulda mevcut başkan Murat Hançer ve ekibi güven tazeledi. Başkan Murat Hançer, “ İlk günü aşkla yeniden çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.

TEK LİSTE İLE SEÇİM GERÇEKLEŞTİ

Havran Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası seçimi önceki gün gerçekleştirildi. Seçime mevcut Başkan Murat Hançer ve ekibi tek liste ile yeniden girdi. Hançer seçim sonrası yaptığı değerlendirmede, ”Oda Başkanlığı seçiminde bizleri yalnız bırakmayan tüm  başkanlarımıza siyasi partilerimize oda Üyelerimize gönül dostlarımıza sevenlerimize misafirlerimize çok teşekkür  ediyorum.”

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK

İlk seçim gününden buyana verdikleri sözleri yerine getirmenin heyecanı ve gururunu yaşadıklarını söyleyen Hançer, “Seçildiğimiz günden itibaren söz verdiğimiz Projeleri hepsini teker teker hayata geçirdik. Fazlasını yaptık. Bunun karşılığında Oda Üyelerimizin sonsuz güvenini kazandık. Seçimler ‘de karşımıza aday çıkmaması bunun en güzel örneği oldu. Bugün seçimler adeta şölen havasın ‘da geçti. Yönetim Kuruluma ve şahsıma yönelik bugüne kadar destek olan katkı sağlayan Kurum ve Kuruluşlara Üyelerimize teşekkür ederim. Güveninizi boşa çıkartmadık çıkartmayacağız. Hizmetlerimize ilk günkü aşk ile devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu