Gündemİlçe Haberleri

HAVRANDA DOĞALGAZ RAHATLIĞI

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ilçeye kazandırılan doğalgazın kullanıma sunulmasıyla birlikte doğalgaz kullanan vatandaşları ziyaret etti. Doğalgaz ile konfor yakaladıklarını belirten kullanıcılar herkesin doğalgaz kullanmasını ve bu konforu yaşamalarını tavsiye ederiz beklediğimize değdi” dediler.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy,“ Aksa doğalgaz yetkili personeli, Ak parti Havran İlçe Başkanı, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarım ve müdürlerimiz ile birlikte doğalgaz kullanmaya başlayan ailemize ziyarette bulunduk, duygularına ortak olduk ve memnuniyetlerini aldık. İlçemize bu büyük hizmeti kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekillerimize ilçem adına sonsuz teşekkür ederim. Dedi.

KIŞ GÜNÜNDE İLÇEDE DOĞALGAZ SICAKLIĞINI YAŞATTILAR

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve beraberindeki heyet Havran Tekke Mahallesinde ikamet eden Murat ve Esra Karaman çiftine misafir olup doğal gaz kullanımına başlayan ailenin görüşlerini aldı. Belediye Başkanı Emin Ersoy beraberinde Havran AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Dayı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, doğal gaz yetkili personeli ile birlikte doğal gaz kullanmaya başlayan Karaman ailesini ziyarette bulunarak kullanıma sunulan doğalgazla ilgili düşüncelerini aldılar. Doğal gaz kullanımından memnun olduklarını belirten ailenin sevincine ortak olan Başkan Ersoy “Projeyi başından beri takip edip, üzerinde titizlikle çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize, milletvekillerimize emeği geçen herkese İlçem adına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı. Başkan Ersoy memnuniyetini sosyal medya hesabından da duyurdu. Doğal gaz kullanımına başlayan Kahraman ailesi “Havran’da doğal gaz kullanmaya başladı. Doğal gaz kullanan ailelerden biri olan Karaman ailesi geçmişte kullandığımız ısınma yöntemleri ile kıyasladığımızda konforlu oluşu bizi çok rahatlattı. Doğal gaz yıllardır beklediğimiz bir hizmetti, nihayet beklediğimize değdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu rahatlığı herkese tavsiye ederiz” dedi. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy; “Özellikle kadınlarımız için ev hayatında kullanım rahatlığı sağlayan doğal gaz ile ısınmak; sağlık açısından da oldukça önemli bir ısınma türü. İlçemize kazandırdığımız için bizde memnunuz. Kullananlarında memnuniyetini görmek bizi ayrıca memnun ediyor.” dedi. Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu