Gündemİlçe HaberleriSpor

Havran’da Ekonomiye Katkı Kişiye İstihdam Projesi

Havran’da Ekonomiye Katkı Kişiye İstihdam Projesi

 

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ilçede yaşama geçirilecek “Sabunhane Projesi’nin ekonomiye katkı sunacağını söyledi. GÜNEY Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje ile Havran Zeytinyağı Sabununun marka değeri haline dönüştürülmesi hedefleniyor.

 

298095608 376450504672372 3756023585769046060 N

 

İMZALAR ATILDI

“Sabunhane – Havran  Geleneksel Zeytinyağı Sabun Atölyesi” isimli proje için imzalar atıldı .Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından proje destek almaya hak kazandı. Havran Belediyesi ve GMKA proje için sözleşmeye imzaları attılar.

“MARKA DEĞERİ KAZANACAK”

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç ve Belediye Başkanı Emin Ersoy 2.600.000 TL hibe desteği içeren sözleşmeyi karşılıklı olarak imzaladı. 18 ay sürecek projenin kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten Abdullah Güç,” Bu proje ile Havran Zeytinyağı Sabununu marka değeri haline dönüştüreceğiz” dedi.

BAŞKAN ERSOY “İSTİHDAM İMKANI SAĞLAYACAK”

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ”  Havranımıza ve Balıkesir’imize hayırlı uğurlu olsun. En kaliteli ve doğal zeytinyağı sabunlarını üreterek ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacağız. Ayrıca istihdam imkanları geliştireceğiz. Bu projeyi hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz” dedi. HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu