GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

HAVRAN’DA “İSLAM’DA AİLE VE KADIN” PANELİ

Havran Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “İslam’da Aile ve Kadın” konulu panel düzenledi. Panelist İkbal Gürpınar’ın katılımıyla gerçekleşen panel yoğun ilgi gördü.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’un da katıldığı programın organizatörlüğünü ve sunuculuğunu ilahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak yaptı. Konferansta bir konuşma yapan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Eşlerimize her zaman sevgi ve saygı duymalıyız. Yılda bir kez değil yaşamın her anında eşlerimizin değerini, kıymetini bilmeliyiz. Her başarılı erkeğin arkasında onu seven, sabırlı, anlayışlı bir eş vardır. Siz kıymetli hanımefendilerin huzurunda eşim Aliye Ersoy’a her zaman yanımda olduğu için teşekkür ederim. Tüm bayanların gününü tebrik ediyorum” dedi.

EŞİNE SAHNEDE ÇİÇEK VERDİ
Başkan Ersoy eşi Aliye Ersoy’a sahnede çiçek takdim ederken, panelist İkbal Gürpınar’a da günün anısına Çanakkale Kahramanı Kocaseyit’in heykelini hediye etti. Belediye Meclis Üyesi Nurten Sarper de İkbal Gürpınar’a çiçek takdim etti. Katılımcıların yoğun ilgisiyle zaman zaman izdiham yaşanan programın ardından İkbal Gürpınar hayranları sahneye çıkarak fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu