Gündemİlçe Haberleri

HAVRAN’DA PAZAR İKİ GÜN KURULACAK

Havran ilçesi’nde Cuma günleri kurulan ilçe pazarı Covid-19 tedbirleri kapsamında artık Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere iki gün kurulacak.

 

İKİ GÜN KURULACAK

 

Havran İlçesi’nde Cuma günleri kurulan ilçe pazarı Covid-19 tedbirleri kapsamında artık Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere iki gün kurulacak. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve İlçe Hıfzıssıha Kurulu kararı ile ülke genelindeki covid-19 vaka artışı ve ilçede vakaların görülmesi sebebiyle, vaka yayılım hızındaki artışı engellemek ve temas durumunu en aza indirgemek için ilçe pazarının iki gün kurulması kararı alındı.

 

YOĞUNLUĞUN AZALMASI BEKLENİYOR

 

Alınan karar doğrultusunda pazarda tek günde yaşanan yoğunluğun olmaması bekleniyor. Vatandaşların sıkça kullandığı kapalı pazar yerinde alınan tedbire yönelik açıklamada bulunan İlçe Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Hemşehirlerimizin pazar alışverişi yaparken birbirleri ile olan temas durumlarını en aza indirgemeye çalışmak için bu kararı aldık. Vatandaşlarımızdan bu tedbirin yanında kendi sosyal mesafe denetimlerini sağlaması, maske ve temizlik kuralına da uymasını rica ediyoruz. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu