Gündemİlçe HaberleriSpor

Havran’dan Yatırımlara Teşekkür

Havran’dan Yatırımlara Teşekkür

Gençlik ve Spor Bakanlığı Balıkesir yatırımları protokol törenine katılan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ilçe için açıklanan yatırımlara teşekkür etti.

HAVRAN YATIRIMLARINA TEŞEKKÜR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Balıkesir yatırımları protokol törenine katılan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ilçe için açıklanan yatırımlara teşekkür etti. Başkan Ersoy protokol töreninde ilçede yatırım programı kapsamında açıklanan kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı tenis kortları, tartan yürüyüş yolları, basketbol ve voleybol sahaları gibi birçok proje için imzaların atıldığı tören sonrası açıklamada bulundu.

HAVRAN’A DEĞER KATACAK PROJELER YOLDA

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy törende ilçeye değer katacak olan birçok projenin Havranlı gençlere kazandırılacak önemli yatırımlar olduğuna dikkat çekerek, Havran’ın hem gençler hem de sporseverler için adeta bir spor vahasına dönüştürülmesi noktasında büyük bir adım atılmış olduğunu dile getirdi. Başkan Ersoy proje yatırımları için başta Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu