GündemSpor

HAYDİ BALKES!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Toto 1. Lig’in 4. Hafta karşılaşmasında Balıkesirspor Baltok, T.Y. Elazığspor’a karşı mücadele verecek. Elazığ Atatürk Stadyumunda bugün saat 19.30’da oynanacak olan maçın hakemi Hakan Ceylan.

Balıkesirspor Baltok, Türkiye Futbol Federasyonu Süper Toto 1. Lig’in 4. Haftasında Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak. Elazığ Atatürk Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak olan maçın hakemi Hakan Ceylan olacak.

BALKES MAÇA HAZIR

TFF 1. Lig’in 4. Haftasında deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak olan Balıkesirspor Baltok, önceki gün antrenman yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra taktik idmanla son buldu. Maça motive olduklarını söyleyen takım, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Antrenmanın ardından Balıkesirspor Baltok Yardımcı Antrenörü Zafer Hizarcı’nın doğum günü kutlandı. 44 yaşına giren teknik hoca, yapılan doğum günü sürprizi ile çok mutlu olduğunu belirtti.

MAÇIN HAKEMİ ‘’HAKAN CEYLAN’’

Balıkesirspor Baltok, Türkiye Futbol Federasyonu Süper Toto1.Lig’in 4’üncü hafta karşılaşmasında 1 bugün saat 19:30’da Tetiş Yapı Elazığspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı İzmir Bölgesi’nden Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılıklarını Habip Tiryaki ve Bersan Duran yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu