GündemEkonomi

HAYKOOP İFTARDA BULUŞTU

Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) iftar yemeğinde buluştu. Birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini vurgulayan Başkan Özen, bu iftarların ilçelerde de yapılacağının altını çizdi.
Geleneksel iftar yemeklerinde üyeleriyle bir araya gelmenin önemine dikkat çeken Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) Başkanı Faruk Özen, Ramazan boyunca tüm ilçelerdeki üyelerle buluşacakları iftar programları olacağını belirtti.
HAYKKOP’TAN GELENEKSEL İFTAR
İftarlarını her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Özen, “HAYKOOP olarak yaptığımız geleneksel iftarımızı tek bir noktada yapmayalım diye karar verdik. Birincisi Balıkesir Merkezde oldu. Susurluk, Kepsut, Savaştepe ilçelerimizden üyelerimizi de davet ettik. Önümüzdeki ay da Bigadiç ve İvrindi’de iftar yemeklerimiz olacak. Böylelikle Ramazan ayını iftarlarla idrak etmiş olacağız. Bizi Geleneksel İftar yemeğinde yalnız bırakmayan, Altıeylül ve Karesi Belediyesi’nden gelen Başkan Yardımcılarımız, Süt Birlikleri Başkanları, İl Gıda ve Tarım Müdürümüz, banka temsilcileri ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Burada maksat bir araya gelerek üyelerimiz ile birlikte dayanışma yemeğinde buluşmak bizleri de mutlu etti” dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu